The Grass Harp – Cărările sufletului (1995) - filmeonline

Bine Ati Venit pe Site-ul nostru. Va dorim vizionare Placuta!
De acasa sau de la serviciu, de oriunde poti avea acces la internet, aici poti sa iti revezi serialul sau filmul tau favorit in reluare pe internet.
ATENTIE ! Acest site este optimizat pentru Mozilla Filefox , Opera , Google Chrome sau Internet Explorer 8

The Grass Harp – Cărările sufletului (1995)

Categorie: ,
Ce parere ai despre The Grass Harp – Cărările sufletului (1995)
The Grass Harp – Cărările sufletului (1995) – filme onlineDragostea înseamnă iubire, aşa cum natura înseamnă viaţă. Cele mai frumoase călătorii se pierd pe cărările sufletului. După moartea mamei lui, Collin Fenwick se duce să locuiască la verişoarele tatălui său, bogatele şi avarele Verena şi Dolly Talbo. Când un escroc îşi face apariţia în oraş şi-o convinge pe Verena să-i comercializeze faimoasa băutura a lui Dolly, însă aceasta nu este de acord să dezvăluie formula secretă şi se aliază cu Collin şi Catherine, slujnica lor. Verena, care avea o influenţă asupra întregului oraş, îi instiga pe toţi împotriva renegaţilor. Dolly, Catherine şi Collin găsesc înţelegere la Charlie Cool, un judecător aflat la pensie, care o simpatiza pe Dolly. Va reuşi Verena să-i înfrângă?
IMDB : 7,2

Informatie Va recomandam sa asteptati in jur de 5-10 minute pana se incarca filmul pentru o vizualizare mai buna si fara intreruperi. Pentru acest lucru trebuie sa porniti filmul, il opriti si asteptati aproximativ 10 minute, apoi il porniti iar si va merge fara intrerupere. Insa nu va putem garanta o functionare perfecta deoarece depinde foarte mult si viteza voastra de internet.
Distribuie prietenilor tai :


Daca filmul nu merge apasati pe butonul "Raporteaza Defectiunea" si va fi reuploadat.

 
Înapoi Sus +
Durata incarcare pagina: 0.71 sec.
Recomandam : Loc Liber | Loc Liber | Loc Liber
Copyright © 2014-2015 VeziGratis - Toate drepturile rezervate.
VeziGratis Vă multumește pentru vizită si va urează VIZIONARE PLACUTĂ
VeziGratis.BlogSpot.Ro nu gazduieste nici-un film online sau episod online pe serverul propriu.